flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

О Г О Л О Ш Е Н Н Я про виклик до суду відповідача Рубанського Євгенія Володимировича

27 січня 2020, 16:47

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про виклик до суду відповідача Рубанського Євгенія Володимировича

            В провадженні  Піщанського районного суду Вінницької області знаходиться  цивільна  справа № 142/822/19  за  позовом Рубанської Інни Василівни до Рубанського Євгенія Володимировича про розірвання шлюбу.

            Піщанський районний суд Вінницької області викликає Рубанського Євгенія Володимировича , 16 травня 1987 року народження, останнє відоме фактичне  місце проживання  с.Загнітків Кодимського району Одеської області,  як  відповідача по справі в судове  засідання  на 09  годину 00 хвилин 17 лютого 2020 року, яке  відбудеться в приміщенні Піщанського районного суду Вінницької області, що розташоване за адресою: смт. Піщанка Вінницької області, вул. Вишнева, 5, зал судових засідань № 1, 1-й поверх,  головуючий - суддя Гринишина А.А.

            Роз'яснити відповідачу, що з опублікуванням оголошення про виклик, особа вважається належним чином  повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

             В разі неявки  відповідача  Рубанського Євгенія Володимировича в судове засідання  без поважних причин, суд вирішить справу за наявними в справі матеріалами.

 

                    Суддя Піщанського

                  районного суду                                                                  Гринишина А.А.