flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кельмана Олександра Павловича

02 січня 2019, 09:48

                                                                                        О Г О Л О Ш Е Н Н Я
                                                               про виклик до суду Кельмана Олександра Павловича

           В провадженні Піщанського районного суду Вінницької області знаходиться клопотання інспекції Міністерства по податках і зборах Республіки Білорусь по Фрунзенському району м. Мінська про надання дозволу на виконання на території України рішення Економічного суду міста Мінська про стягнення державного мита з Кельмана Олександра Павловича, справа № 142/1101/18 (провадження № 2-к/142/1/19)
Піщанський районний суд Вінницької області, повідомляє Кельман Олександр Павлович, 30 листопада 1985 року народження, зареєстрованого в смт. Рудниця, вул. Толстого 21, про надходження клопотання та пропонує, подати можливі заперечення проти цього клопотання до 29 січня 2019 року.
Роз'яснити, що після подання боржником заперечень у письмовій формі або у разі його відмови від подання заперечень, а також якщо у місячний строк з часу повідомлення боржника про одержане судом клопотання заперечення не подано, суддя постановляє ухвалу, в якій визначає дату, час і місце судового розгляду клопотання, про що сторони повідомляються письмово не пізніше ніж за десять днів до його розгляду.

Суддя Піщанського
районного суду                                         Гринишина А.А.