flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

О Г О Л О Ш Е Н Н Я про виклик до суду Кельмана Олександра Павловича

13 квітня 2018, 14:29

О Г О Л О Ш Е Н Н Я
про виклик до суду Кельмана Олександра Павловича


В провадженні  Піщанського районного суду Вінницької області знаходиться  клопотання інспекції Міністерства по податках і зборах Республіки Білорусь по м. Мінську, яке надійшло через Головне територіальне управління юстиції у Вінницькій області, про надання дозволу на виконання на території України рішення економічного суду міста Мінська в частині стягнення держмита з Кельмана Олександра Павловича  справа № 142/1200/17 (провадження № 2-к/142/1/18) 
Піщанський районний суд Вінницької області, викликає Кельмана Олександра Павловича, останнє відоме місце проживання смт. Рудниця Піщанського району Вінницької області вул. Толстого, 21, як  боржника по справі в cудове засідання на  02 травня 2018 року на 09 годину 30 хвилин.
Судове засідання відбудеться в приміщенні Піщанського районного суду Вінницької області, що розташоване за адресою: смт. Піщанка Вінницької області, вул. Вишнева, 5, зал судових засідань № 3, 1-й поверх,  головуючий - суддя Гринишина А.А.  (р.т.  04349 2-25-02).
Роз'яснити боржнику, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Неявка Кельмана Олександра Павловича в судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання про надання дозволу на примусове виконання рішення іноземного суду.

Суддя Піщанського
районного суду Гринишина А.А.