flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під час дії на території України карантину Піщанський районний суд Вінницької області продовжує роботу в особливому режимі

24 вересня 2020, 12:04

Шановні  учасники процесів та відвідувачі суду!

Наголошуємо, що на території  України продовжують діяти карантинні обмеження!

Постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 року № 760 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» внесено зміни до  постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” ( із змінами, внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2020 р. № 712 і від 27 серпня 2020 р. № 757)  з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2  до 31 жовтня 2020 р. на території Автономної Республіки Крим, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, м. Києва, м. Севастополя установлено карантин до 31 жовтня 2020 року.

Це означає, що Піщанським районний суд Вінницької області  відповідно  до розпорядження в.о. голови суду від 01 вересня  2020 року № 12 на вказаний період буде здійснювати свою роботу в особливому режимі.

Зокрема, під час дії карантину в суді не будуть проводитися заходи, які не пов’язані з процесуальною діяльністю суду, не здійснюватиметься особистий прийом громадян керівництвом суду, буде обмежено допуск у приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань та осіб з ознаками респіраторних захворювання, а до приміщення суду будуть пропускатися виключно громадяни у вдягнутих засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Крім того, кожний бажаючий, з дотриманням процесуального порядку та санітарних норм на період карантину, має можливість отримати копії судових рішень чи інші документи безпосередньо в приміщенні суду нарочно через спеціальне вікно або ж висловити бажання про надсилання таких поштовим зв’язком або в електронному вигляді.

Отримати інформацію щодо розгляду справ та діяльності суду можна також зателефонувавши на гарячу телефонну лінію суду за номером +380687368791.

Носіть маску

Мийте руки

Тримайте безпечну дистанцію

Не виходьте з дому, якщо погано почуваєтесь, та зверніть до лікаря

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ І ТИХ, ХТО НАВКОЛО ВАС!