flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головою Піщанського районного суду Вінницької області обрано суддю ГРИНИШИНУ А. А.

21 вересня 2020, 13:44

21 вересня  2020 року  відбулися збори суддів Піщанського  районного суду Вінницької області, на порядку денному  якихбуло питання  щодо обрання голови суду.

За результатами таємного  голосування одноголосно головою Піщанського  районного суду Вінницької області  строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді, обрано суддю ГРИНИШИНУ АНЖЕЛУ АНАТОЛІЇВНУ.

Колектив Піщанського  районного суду Вінницької області  щиро вітає суддю Гринишину Анжелу Анатоліївну  з нагоди обрання на  відповідальну адміністративну посаду  голови Піщанського  районного суду Вінницької області  та бажає ВАМ добра, щедрої долі, бадьорості духу та благополуччя!

Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги.

Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність, прагнення прийти на допомогу всіх, хто на неї потребує!

Переконані, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті  захисту прав, свобод та інтересів тих, хто цього потребує!