flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

От і осінь прийшла до порогу, кличе вересень діток в дорогу...

05 вересня 2018, 11:03

От і осінь прийшла до порогу,
Устеливши квітками путі.
Кличе вересень діток в дорогу
До навчання, що треба в житті.

Кожного року барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом, якому схвильовано радіють учні, вчителі, батьки – ДНЕМ ЗНАНЬ. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

В перший шкільний день працівники Піщанського районного суду  завітали на урочистості з нагоди  свята першого дзвоника до Піщанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Вінницької області.

Долучилися до урочистостей  представники місцевої влади та підприємці району.

З початком  навчального року  учнів та педагогів привітала директор школи О. В. Ацеховська, яка розповіла про успіхи  дітей  у навчанні, спортивні досягнення, творчі здобутки та вручила почесні нагороди.

Гості свята побажали учням, щоб ні один день навчання не пройшов даремно, щоб у голові завжди вистачало місця для нових та цікавих знань, щоб те, що здається неможливим, легко давалося і неодмінно виконувалося, щоб завжди вистачало часу на навчання і чудовий відпочинок.

 Яскраві вступи та художні номери вихованців школи  та їхніх наставників порадували присутніх, подарував безліч позитивних емоцій та гарний настрій.

 На завершення свята хвилююче у руках маленької першокласниці зазвучав перший дзвіночок, який покликав школярів до класів на перший урок.