flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Великий Піст - час добрих справ...

04 квітня 2018, 11:33

Наближається  найбільше християнське  свято  - Великдень, яке відзначається у колі рідних та близьких людей. Але не кожному щастить у житті.  Багато дітей, які з різних причин опинились в дитячих будинках та школах- інтернатах мріють про батьків, які їх будуть любити, дарувати подарунки, читати казку на ніч, гратися. Найлегше, що можна дати таким дітям – це любов. Але і найтяжче, бо це любов на годину.

У Піщанському районному суді вже клалася добра традиція організовувати благодійні акції для допомоги вихованцям Піщанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Вінницької області.

Не залишилися судді, працівники апарату та адвокати Піщанського району осторонь і в період Великого Посту, коли прийнято робити добрі справи, дарувати любов та радість оточуючим, та придбали для всіх учнів школи інтернату квитки в цирк та солодощі.

Керівництво закладу зустріло делегацію від суду дуже гостинно. Педагоги захопливо розповідали про основні напрямки роботи колективу та досягнення дітей.

Вихованці були вдячні за подарунки, і у відповідь влаштували невеличкий концерт, де порадували гостей своїми талантами.

Теплий прийом адміністрації, вихователів та вихованців школи- інтернату допоміг зрозуміти правильність поклику серця: зробити  максимум для того, щоб дітки, які позбавленні батьківського піклування,  ніколи не відчували ні в чому потреби та могли сповна насолодитися дитинством.

Так, сім’ю їм замінити ми ніколи не зможемо, але коли кожен день збирати по краплинці любові, кожен день дарувати таким дітям радість, вони виростуть і  стануть успішними людьми.

Нехай кожен з нас зробить бодай одну добру справу, допоможе ближньому, посміхнеться незнайомому, побажає добра друзям. І тоді весь наш світ стане світлішим, радіснішим та щасливим.