flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В. о. голови суду Гринишина А. А. переймала досвід електронного судочинства

12 лютого 2018, 17:19

В. о. голови Піщанського районного суду Гринишина А. А. взяла участь у навчанні для працівників судової системи в рамках грантового  проекту «Запровадження інформаційних технологій в судочинстві та заповнення інформаційних  прогалин у співпраці судової системи  та суспільства», проведеного 09 лютого 2018 року на базі Київського районного суду міста Одеси.

Проведення такого масштабного заходу стало можливим завдяки підтримці Проекту USAID «Нове правосуддя» в рамках грантового проекту Асоціації слідчих суддів України.

Судді та працівники апарату Київського районного суду міста Одеси поділилися своїм досвідом підвищення ефективності правосуддя через впровадження інноваційних підходів у здійснення судочинства.

Увага присутніх була акцентова на перевагах "Електронного суду" , які існують для суддів та сторін судового провадження. Для слухачів  було презентовано практичні аспекти роботи в системі «Електронний суд», процес надходження та реєстрації документів в електроному форматі,  можливості персонального електронного кабінету.

Учасники заходу відвідали судове засідання під головуванням судді Валеріана Луняченка, де вони змогли на власні очі побачити практичне застосування системи «Електронний суд».

 Також, присутнім розповіли  про формування  позитивного іміджу  суду за допомогою правильної комунікації зі ЗМІ  та про необхідність активно користуватись перевагами соцмереж.