flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про вакантні посади в Піщанському районному суді Вінницької області

06 лютого 2024, 11:44

Піщанський районний суд Вінницької області запрошує  на вакантні посади державної служби категорії "В" -  секретаря суду, консультанта суду (по роботі з персоналом), головного спеціаліста з інформаційних технологій  -  кандидатів, які відповідають вимогам ст. ст. 19-20 Закону України «Про державну службу».

Зокрема, право на державну службу мають повнолітні громадяни України, які володіють державною мовою відповідно до рівня, визначеного Національною комісією зі стандартів державної мови, та яким присвоєно ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, молодшого бакалавра - для посад категорії "В".

На державну службу не може вступити особа, яка:

в установленому законом порядку визнана недієздатною або дієздатність якої обмежена;

- має судимість за вчинення умисного кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

- відповідно до рішення суду позбавлена права займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням функцій держави, або займати відповідні посади;

- піддавалася адміністративному стягненню за правопорушення, пов’язане з корупцією, - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

- має громадянство іншої держави; -

- не пройшла спеціальну перевірку або не надала згоду на її проведення;

- підпадає під заборону, встановлену Законом України "Про очищення влади".

Вимогами до осіб, які претендують на вступ на державну службу, є вимоги до їхньої професійної компетентності, які складаються із загальних та спеціальних вимог.

Особа, яка претендує на зайняття посади державної служби - старшого секретаря суду, повинна відповідати таким загальним вимогам для посад категорії "В" - наявність вищої освіти ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за рішенням суб’єкта призначення, вільне володіння державною мовою.

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору, обов'язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом.

За більш детальною інформацією щодо вимог до посад та посадових обов’язків звертатися до Піщанського   районного суду Вінницької області  за адресою вул.  Вишнева, 5, смт. Піщанка Вінницької області.

Контактна особа – заступник керівника апарату Брайлян Олена Василівна, конт. тел. (04349) 2-25-02, +380687368971