flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівників суду!

15 грудня 2023, 13:18

15 грудня 2023  року відбулася урочиста нарада працівників апарату Піщанського  районного суду Вінницької області з нагоди професійного свята – Дня працівників суду. З вітальним словом до присутніх звернулася голова суду Гринишина А. А., яка подякувала кожному працівнику суду за його  самовіддану працю та внесок у збереження судової влади та  безперервність здійснення правосуддя в умовах війни,  та побажала присутнім міцного здоров’я, щастя, життєвої енергії та творчої наснаги, достатку і родинного благополуччя, вагомих професійних здобутків, витримки, оптимізму та сили духу на шляху до Перемоги та Миру.

Керівник апарату суду Трач Т. В. відзначила важливість роботи   кожного окремого  працівника у забезпеченні  функціонування окремого  суду  та  судової системи загалом  на належному рівні,   подякувала за якісне та своєчасне виконання своїх професійних обов’язків та побажала колегам успіхів у роботі та  впевненості у завтрашньому дні.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високу відповідальність, організованість, наполегливість, високі показники  в роботі секретарів судового засідання Піщанського районного суду Вінницької області  Валентину КУРАСЕВИЧ та Олену ЯВОРСЬКУ було нагороджено почесними грамотами Територіального управління Державної судової адмінстрації України у Вінницькій області