flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представниками ТУ ДСА України у Вінницькій області вивчено стан організаційної роботи в Піщанському районному суді

22 вересня 2023, 10:54

21 вересня 2023 року з метою вивчення стану організації роботи суду Піщанський районний суд Вінницької області відвідали представники Територіального управління Державної судової адміністрації України у Вінницькій області : завідувач сектору з питань управління об’єктами державного майна Олена Вікторівна Коваль,  завідувач сектору організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики Ніна Станіславівна  Колодько,  головний спеціаліст сектору з організаційного забезпечення діяльності судів Оксана Сергіївна Пінська  та т.в.о. завідувача сектору по роботі  з персоналом Олена Іванівна Шаркевич.

Під час ознайомлення з організацією роботи в Піщанському районному суді Вінницької області було охоплено ряд питань, що стосуються стану планування роботи суду та результативності виконання запланованих заходів, аналітичної роботи, стану обіліково-статистичної роботи, стану діловодства в суді, дотримання ДСТУ 4163:2020 "Вимоги до оформлення документів" при оформленні документів,  організації роботи з кадрами та ведення в суді військового обліку, а також питання управління об’єктами державного майна.

За результатами візиту представники ТУ ДСА України у Вінницькій області, надавши практичні поради та пропозиції щодо вдосконалення організації роботи суду, відзначили, що робота в Піщанському районному суді Вінницької області налагоджена на належному рівні, позитивно оцінили старання керівництва суду, завдяки яким в суді створені належні умови для роботи працівників та комфортного перебування відвідувачів, та прагнення працівники апарату суду отримувати нові знання та досвід, їх бажання самореалізуватися шляхом навчання, підвищення кваліфікації та через обмін інформацією з колегами .

Крім того, колеги з ТУ ДСА України у Вінницькій області  привітали суддю Піщанського  районного суду Вінницької області Гринишину А. А. з обранням на адміністративну посаду голови суду  та побажали нових звершень у професійній діяльності, успішного вирішення всіх складних і відповідальних завдань, які виникають у повсякденній роботі,  сил та енергії в об’єднанні колективу на шляху до втілення принципу верховенства права та забезпечення доступу громадян до правосуддя!