flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено оперативну нараду з працівниками апарату суду

27 липня 2023, 11:38

28 липня 2023 року відбулася оперативна нарад працівників апарату Піщанського  районного суду Вінницької області під час якої керівник апарату суду Трач Т, В. звернула увагу на неухильне дотримання всіма працівниками апарату суду правил внутрішнього трудового розпорядку суду та Правил поведінки працівника суду, вчасне та належне виконання  обов’язків, передбачених в посадовій інструкції.

Крім того наголосила, що  відповідно до ст. 9 ЗУ «Про державну службу» державний службовець під час виконання посадових обов’язків діє у межах повноважень, визначених законом, і підпорядковується своєму безпосередньому керівнику або особі, яка виконує його обов’язки, чи особі, визначеній у контракті про проходження державної служби (у разі укладення) та  зобов’язаний виконувати накази (розпорядження), доручення керівника, видані в межах його повноважень. А відповідно  до ст. 65 ЗУ «Про державну службу» невиконання або неналежне виконання посадових обов’язків, актів органів державної влади, наказів (розпоряджень) та доручень керівників, прийнятих у межах їхніх повноважень т а  недотримання правил внутрішнього службового розпорядку є підставами для притягнення державного службовця до дисциплінарної відповідальності.

Керівник апарату суду зазначила  про необхідність внесення відповідальними працівниками до ОСК  актуальної інформації відповідно до первинних документів з метою недопущення порушень.

Також, керівник апарату  звернула увагу працівників апарату на необхідність  підвищення кваліфікації згідно графіку навчань на платформах Національної школи суддів України та професійної мережі «Феміда» та встановила строк до 01 вересня 2023 року для  підготовки працівниками  планів навчання  та  їх проведення, а також оформлення узагальнень з актуальних питань судової практики.