flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з діяльності суду в надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного стану

05 травня 2023, 09:52

Секретар судового засідання Піщанського районного суду Вінницької області Людмила ЛАСКА 04 травня 2023 року взяла участь в  онлайн-семінарі “Діяльність суду в надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного стану”, який проводився Національною школою суддів України  для помічників суддів та працівників апаратів судів

Слухачі розглянули  особливості роботи судів в умовах воєнного стану види надзвичайних ситуацій та дії  у таких ситуаціях працівників судів. Також учасники отримали  практичні поради щодо правил збереження й евакуації документів суду з районів, де ведуться активні бойові дії.

Також учасники навчання отримали   корисну  інформацію про критичні та невідкладні стани, практичні поради щодо надання першої допомоги постраждалим у разі поранення уламками чи внаслідок обстрілу, дізналися як зупинити різні види кровотеч та зафіксувати переломи, щоб не нашкодити пораненому й врятувати його життя.

Учасники семінару мали можливість обмінятися власним досвідом реагування на надзвичайні ситуації в судах, відпрацювати алгоритм дій під час евакуації судових справ у випадку загрози окупації та удосконалити свої знання, що допомагають зберегти життя та здоров’я.

  

Джерело:Національна школа суддів України