flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи суду продовжено до 31 серпня 2021 року

29 червня 2021, 16:42

Шановні відвідувачі суду та учасники судових процесів!

Відповідно до розпорядження  голови Піщанського районного суду Вінницької області від 29 червня  2021 року № 03 з метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань серед працівників суду на час дії на території України карантинних заходів та з урахуванням постанови КМУ від 16 червня 2021 р. № 611, особливий режим роботи Піщанського районного суду Вінницької області продовжено до 31 серпня  2021 року.

Нагадуємо,  що з 17 червня 2021 р. на території України встановлено “зелений” рівень епідемічної небезпеки, відповідно до якого забороняється, в тому числі, перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Крім того, у вказаний період:

- не здійснюється особистий прийом громадян керівництвом суду,

- обмежується допуск у приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань

- забороняється пропуск у приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювання,
- допуск будь-яких осіб що приміщення суду здійснюється виключно у вдягнутих засобах індивідуального захисту, що закривають ніс та рот.

Рекомендуємо учасникам процесу та іншим особам всі документи надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштовим зв’язком або через інші дистанційні засоби зв’язку, а участь в судових засіданнях брати в режимі відеоконфенцзв’язку, в тому числі за допомогою власних технічних засобів поза межами приміщення суду, а також за наявності поважних причин, зумовлених впровадженими у зв’язку з карантином обмеженнями,  що унеможливлюють участь у судовому засідання подавати відповідні клопотання про відкладення розгляду справи, а  також подавати суду відповідні клопотання про поновлення процесуальних строків, встановлених законом, та продовження процесуальних строків, встановлених судом.

Інформацію щодо справ та діяльність суду можна отримати звернувшись за номером телефону +380687368791.