flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники суду отримали нові знання в сфері управління персоналом

15 квітня 2021, 13:33

Як відомо  для забезпечення автоматизації процесів управління персоналом  з питань державної служби, зокрема щодо державних службовців, патронатної служби та осіб обслуговування  в органах державної влади, в тому числі в апаратах місцевих судів,  успішно  впроваджено функціонування системи “Кадри WEB”.

Основні можливості   даного функціоналу  на курсі «Управління персоналом у  системі “Кадри WEB”, що проводився ДП «Інформаційні судові системи»  вивчали керівник апарату суду Трач Т. В. заступник керівника апарату суду Брайлян О. В. та консультант суду (по роботі з персоналом) Солонько Т. В., про що отримали відповідні сертифікати.

Зокрема, під час навчання було розглянуто порядок ведення єдиного штатного розпису, ведення особових справ у відповідності до вимог чинного законодавства з питань державної служби, ведення єдиних довідників, що у подальшому полегшує побудову звітності, автоматизоване ведення кадрових наказів та процедур пов’язаних з ними, автоматичне внесення змін та доповнень в особові справи та штатний розпис на основі кадрових наказів, планування, контроль та звіти про використані відпустки, графік відпусток.