flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд в соціальних мережах – ближчий до людей!

15 квітня 2021, 11:08

Суд в соціальних мережах – ближчий до людей!

Саме таким був основний меседж другої зустрічі на тему «Топ-10 помилок при веденні соціальних мереж суду» в рамках курсу навчальних тренінгів для комутаційних команд судів, яка відбулася  14 квітня 2021 року  у форматі Zoom- конференції, організованої Прес-центром судової влади України та об’єднала  понад три сотні представників судів.

Як судам найкраще використовувати  соціальні мережі для підвищення громадської довіри, в якому форматі створювати сторінку установи  у ФБ, чого слід уникати при веденні акаунту суду, як зробити  його цікавим та унікальним, як визначитися з цільовою аудиторією  та якими мають бути дописи про судові новини, щоб заохочувати людей відвідувати сторінку суду  в соціальній мережі та офіційну сторінку суду і не тільки…

А ще про переваги Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Telegram як окремих каналів комунікації суду з громадськістю  слухачам, серед яких була і прессекретар Піщанського  районного суду  М. С. Осадчук, розповідала  радник заступника голови Вищої ради правосуддя ОЛЕНА ЄРХАН. 

Крім того, під час заходу координатор з питань комунікацій Українсько-Канадського проекту підтримки судової реформи ДМИТРО ШИНКАРУК   презентував пам’ятку  щодо ведення соціальних мереж суду, розроблена спільно з експертами  Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи.

Безумовно,  лайфхаки та корисні інструменти роботи у Facebook  нададуть можливість  урізноманітнювати контент сторінки суду https://www.facebook.com/psh.vn.court.gov.ua та реагувати на потреби аудиторії.