flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Гринишина А. А. пройшла підготовку для підтримання кваліфікації голів та заступників голів місцевих загальних судів

24 березня 2021, 13:48

Голова Піщанського  районного суду Вінницької області Гринишина А. А.  пройшла підготовку  для підтримання кваліфікації голів та заступників голів місцевих загальних, господарських, адміністративних судів, яка проводилася Національною школою суддів України в період з 10 по 12 березня 20201 року в онлайн-режимі, про що отримала відповідний сертифікат.

Під час навчання, увагу суддів, які займають адміністративні посади,  було звернуто, зокрема, на зміни  у системі організації судової влади, модернізації законодавства в питаннях добору та освіти суддів, а також висвітлено питання щодо оптимізації та особливостей адміністрування в суді,  розглянуто  завдання Вищої ради правосуддя щодо подальшого реформування суддівської системи України та питання щодо електронного суду і застосування штучного інтелекту в судовій системі,. Крім того слухачі, поглибили  знання  у сфері дотримання вимог антикорупційного законодавства та розглянули особливості  врегулювання реального чи потенційного конфлікту інтересів у діяльності судді, відпрацювали первинні навички з протидії професійному вигоранню у професійній діяльності та приділили увагу психологічним засадам комунікації та засобам практичної реалізації цілей комунікаційної діяльності судової влади.