flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося урочисте складання Присяги державного службовця новопризначеним працівником апаратом суду

09 березня 2021, 13:33

Сьогодні, 09 березня 2021 року відбулася нарада працівників апарату Піщанського  районного суду Вінницької області, під час якої керівником апарату суду Трач Т. В. колективу суду було представлено  нового співробітника Солонько Тетяну Вікторівну, яка прийнята на посаду конультанта суду (по роботі з персоналом) за результатами добору строково, на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до дня визначення керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору та не більше двох місяців після відміни карантину.

Тетяна Солонько склала  урочисту Присягу державного службовця вірно служити українському народу, суворо дотримувати Конституції та законів України, сприяти втіленню їх у життя, зміцнювати їх авторитет, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, з гідністю нести високе звання державного службовця, сумлінно виконувати свої обов'язки.

Керівник апарату суду Трач Т. В. як   керівник державної служби разом з колективом суду привітала нового працівника, побажала наснаги, плідної праці та професійних здобутків.