flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Піщанському районному суді Вінницької області проведено урочисту нараду з нагоди відзначення професійного свята

15 грудня 2020, 13:57

15 грудня 2020 року у Піщанському районному суді Вінницької області проведено урочисту нараду з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників суду.

Голова суду  Гринишина А. А. привітала колектив зі святом та подякувала за сумлінну працю та професіоналізм у роботі, а також побажала всім міцного здоров’я, натхнення, професійних здобутків та сил для подолання всіх життєвих труднощів.

Зі словами вітань до колег звернулася  заступник керівника апарату суду Брайлян О. В. та  побажала присутнім щастя, благополуччя, родинного затишку,  вдячності від людей та радості від життя.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високу відповідальність, організованість, наполегливість, високі показники в роботі та з нагоди святкування професійного свята  Дня працівника суду, керівник апарату суду Трач Т. В., старший секретар суду Савіцька В. М. та секретар судового  засідання Курасевич В. В. були нагородженні  почесними грамотами Територіального управління державної судової адміністрації України  у Вінницькій  області.

Почесну грамоту Голови обласної державної адміністрації та Голови обласної Ради  за сумлінну працю, особистий внесок у забезпечення захисту прав і свобод громадян, високий професіоналізм  отримав помічник судді Чернявський Є. С.