flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Піщанського районного суду Вінницької області НЕСТЕРУК В. В. взяв участь у міжнародній онлайн-конференції

23 листопада 2020, 09:29

20 листопада 2020 року суддя Піщанського  районного суду Вінницької області Нестерук В. В., взяв участь  у міжнародній  конконференції «Забезпечення єдності судової практики: правові позиції Великої палати Верховного  Суду та стандарти Ради Європи», яка була організована  Верховним Судом, Національною школою суддів України та проектами Ради Європи « Підтримка впровадження судової реформи в Україні» та «Подальша підтримка виконання Україною рішень у контексті статті 6 Європейської конвенції з прав людини», яка відбувалася в онлайн режимі на платформі  ZOOM.

Участь у заході, який був присвячений роді Верховного Суду в забезпеченні єдності судової практики в контексті стандартів за ст.. 6 Європейської конвенції з прав людини, взяли судді, представника національної школи суддів України,  національні та міжнародні експерти, науковці, правозахисники і представники громадських об’єднань.  Під час конференції було звернуто увагу на тему ефективного забезпечення права на справедливий суд, а також  проаналізовано ключові  правові позиції Великої палати ВС через призму стандартів Ради Європи та практики ЄСПЛ.

Окрім того, учасники онлайн-конференції мали можливість обмінятися думками щодо стану забезпечення єдності судової  практики в Україні.

Детальніше за посиланням: Національна школа суддів України