flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим Піщанського районного суду Вінницької області продовжено до 31 грудня 2020 року

30 жовтня 2020, 11:45

Шановні  учасники процесів та відвідувачі суду!

Наголошуємо, що на території  України продовжують діяти карантинні обмеження!

Постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня  2020 року № 956  «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» внесено зміни до  постанови  Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” та   з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2  до 31 жовтня 2020 р. на території Автономної Республіки Крим, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, м. Києва, м. Севастополя установлено карантин до 31 грудня 2020 року.

Відповідно  до розпорядження  голови Піщанського районного суду Вінницької області від 21 жовтня   2020 року № 14 з метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань серед працівників  суду на час дії на території України карантинних заходів  Піщанський районни суду Вінницької області здійснюватиме свою діяльність в сособливому режимі, який передбачає припинення особистого прийому громадян керівництвом суду, обмеження допуску у приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань та осіб з ознаками респіраторних захворювання, здійснення пропуску  до приміщення суду  виключно громадян у вдягнутих засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Крім того, кожний бажаючий, з дотриманням процесуального порядку та санітарних норм на період карантину, має можливість отримати копії судових рішень чи інші документи безпосередньо в приміщенні суду нарочно через спеціальне вікно або ж висловити бажання про надсилання таких поштовим зв’язком або в електронному вигляді.

Отримати інформацію щодо розгляду справ та діяльності суду можна звернувшись за номером телефону  +380687368791.

Носіть маску

Мийте руки

Тримайте безпечну дистанцію

Не виходьте з дому, якщо погано почуваєтесь, та зверніть до лікаря

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ І ТИХ, ХТО НАВКОЛО ВАС!