flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз достовірності та повноти заповнення автоматизованої системи обліку кадрів в Піщанському районному суді Вінницької області

07 липня 2021, 09:48

Аналіз

достовірності та повноти заповнення автоматизованої системи обліку кадрів в Піщанському районному суді Вінницької області

На виконання завдання, ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державного службовця, який займає посаду державної служби категорії “Б” або “В” на  2021 рік, мною заступником керівника апарату Піщанського районного суду Вінницької області Брайлян О.В. проведено аналіз достовірності та повноти заповнення автоматизованої системи обліку кадрів в Піщанському районному суді Вінницької області.

Згідно проведеного аналізу встановлено наступне.

Обов’язки ведення кадрового діловодства  здійснювала заступник керівника апарату суду Брайлян О.В. до 09.03.2021 - до заповнення вакантної посади консультанта суду (по роботі з персоналом) (наказ керівника апарату суду від 10 вересня 2020 року № 064-к). З 09.03.2021 по  17.06.2021 консультант суду (по роботі з персоналом ) Солонько Т.В., з 18.06.2021 по даний час консультант суду ( по роботі з персоналом) Кройтор С.В. 

Крім ведення карого діловодства в паперовому варіанті, судом ведеться автоматизована система обліку кадрів Система “Кадри-WEB, яка дублює всю інформацію в електронному вигляді. Система «Кадри – WEB” наповнена у повному обсязі актуальною інформацією, її оновлення відбувається одночасно зі змінами у діяльності персоналу суду.

 

 

Заступник керівника апарату суду   

 О.В.Брайлян