flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

О Г О Л О Ш Е Н Н Я про виклик до суду відповідача Денисюка Руслана Вікторовича

25 січня 2019, 12:11

                                                                                        О Г О Л О Ш Е Н Н Я
                                                        про виклик до суду відповідача Денисюка Руслана Вікторовича
В провадженні  Піщанського районного суду Вінницької області знаходиться  цивільна  справа за позовом Олійника Михайла Івановича до Денисюка Руслана Вікторовича про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.
Піщанський районний суд Вінницької області, викликає Денисюка Руслана Вікторовича, 13 червня 1977 року народження, останнє відоме місце проживання смт.Піщанка Піщанського району Вінницької області, вул.Грушевського,31, як  відповідача по справі в судове засідання на  8 лютого 2019 року на 16 годину00 хвилин.
Судове засідання відбудеться в приміщенні Піщанського районного суду Вінницької області, що розташоване за адресою: смт. Піщанка Вінницької області, вул. Вишнева, 5, зал судових засідань № 3, 1-й поверх,  головуючий - суддя Гринишина А.А.
Роз'яснити відповідачу, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

В разі неявки  відповідача Денисюка Руслана Вікторовича в судове засідання без поважних причин суд вирішить справу за наявними в справі матеріалами.

Суддя Піщанського
районного суду А.А.Гринишина